Choď na obsah Choď na menu
 


Nina Dobrev- Rozhovor pre Seventeen Magazine

16. 2. 2013

 Rozhovor s Ninou pre Seventeen Magazine!

 

Keď sa hviezda seriálu The Vampire Diaries plánovala svoje 23. narodeniny, chcela robiť niečo skutočne jedinečné. Rozhodla sa pre svojich priateľov uvariť prepracované štvorchodové jedlo v reštaurácii Le Cordon Bleu v Atlante. V menu bolo Thajský kurací kebab, kokosové mlieko a dusené thajské mušle s citronovými tyčinkami, pečený losos a tiniakový šalát s avokádom, mrkva a citrónová poleva, horká čokoládová lávová torta s ľadovým vanilkovým krémom. Wow to znie celkom náročne na prípravu! Rozprávali sme sa s Ninou o tom, ako to prebiehal, o jej obľúbených vzpomienkach na varenie a ďalších narodeninových plánoch. 

 

Seventeen: Všetko najlepšie k narodeninám! Povedz nám o tej večeri, ktorú si uvarila pre priateľov. Čo ťa prinútilo robiť také zložité jedlá?

Nina: Moja narodeninová večera sa konala na univerzite kuchárskeho umenia Le Cordom Bleu. Mala som kuchárske prednášku, potom nasledovala štvorchodová večera, ktorú som ja a moji hostia pripravili. Naozaj som to chcela robiť, pretože to nie sú také obyčajné narodeniny, moji priatelia a ja milujeme varenie. Teda... ja sa o to rada pokúšam. Celkom mi to ide, ale nehovorím, že som skvelá kuchárka. Takže presne preto som sa chcela učiť od tých najlepších. Je to taký určitý spôsob zbližovania, ktorý sa deje, keď varíte s tými, ktoré máte radi a mala som príležitosť presne toto urobiť.

 

Seventeen: Aké ďalšie plány si mala na narodeniny?

Nina: Po večeri sme s priateľmi išli do miestneho podniku v Atlante, ktorý sa volá ORMSBY´s a jednoducho sme relaxovali a bavili sme sa, a navzájom sme si užívali našu spoločnosť. Poslala som kopu správ všetkým z The Vampire Diaries a tiež priateľom v Atlante, aby sa tam s nami stretli na nejaké dobré drinky a hry. V ORMSBY´s je kopa súťažných hier, ako petaque alebo billiard. Skvele sme si ten večer užili!

 

Seventeen: Ako si sa naučila variť?

Nina: Učila som sa tak, že som sledovala a pomáhala mamine v kuchyni. Taktiež som sa učila tým, že som to skúšala a tým, kde som urobila chyby. Aj keď som veľmi na recepty, tak robím rada vlastné pokrmy a keď už to v kuchyni risknete, tak sa toho veľa naučíte.

 

Seventeen: Aké máš rada "rýchle" jedlo?

Nina: Moje obľúbené sú maslovo-arašídové kapsičky s nesladeným vanilkovým mandlovým mliekom.

 

Seventeen: Máš obľubenú vzpomienku na varenie?

Nina: Najviac času na varenie a pečenie mám cez prázdniny. S mamkou sme boli na niekoľkých prázdninových večierkoch. Jedna z mojich obľúbených je párty Škaredého vianočného svetra! Zobrala som maminku do obchodu a kúpili sme si tie najsmiešnejšie, ale úžasné svetríky. A potom sme strávili celý deň pečením! Nerobím si srandu, bolo to tak šesť hodín. Mám obrovskú knihu o pečení, takže som zavrela oči a vybrala si náhodnú ptranu. Čokoľvek to bude, skúsim to upiecť! Tak sme to s maminkou robili spoločne. V kuchyni bol hrozný neporiadok, ale hrozne sme sa nasmiali a počúvali Vianočné pesničky, ktoré nikdy neomrzia.

 

Seventeen: A čo vspomienky z natáčania The Vampire Diaries?

Nina: Tých je asi milión. Je to veľmi špeciálna skupina ľudí a spoločne skúšame úžasné veci. Posledné tri roky mi pripadajú, akoby sme si už prešli všetkým. Na natáčaní s našimi postavami sme si prešli všetkými emóciami a skúsenosťami. Smiali sme sa, plakali sme, stratili rodinu, priateľov a obliekali sa na všetky veľkolepé akcie v Mystic Falls. Ale taktiež v skutočnom živote, robíme veľké veci, ako napríklad... jazdíme spolu na výlety - na moje 21. narodeniny sme išli do Las Vegas. A tiež skutočne malé jednoduché veci, ako napríklad večera alebo pozeranie filmov. S babami jazdíme každoročne v Deň práce na víkendové výlety - myslím, že som sa nikdy nenasmiala viac. Máme skutočne šťastie.

 

Seventeen: Môžeš nám povedať o novej epizóde, ktorú uvidíme na konci mesiaca?

Nina: V Mystic Falls sa chystá ples a všetci hlavný hráči sú pozvaný. Nevedia, čo majú očakávať, pretože je okolo hromada napätia a byť na tomto večierku je ako tykajúca bomba. Včetci len čakajú až vybuchne. Je tam dráma na, i mimo tanečného parketu, niektoré postavy sú prepojený v dobrom i v zlom. A posledná vec, ktorú musím povedať je, že sú tu nejaké kľúčové veci, ktoré sú vykonané a nejdú vrátiť späť. Príde to ako veľké prekvapenie pre divákov!

 

Tina :) ♥

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Super

Kati,17. 2. 2013 14:15

Ďakujem... konečne som sa z nejakej stránky dozvedela aj niečo nové o Nine :) Je to pekne napísané... Ďakujem ešte raz ♥

Re: Super

Tina,17. 2. 2013 14:20

Jéj ďakujem ♥ :) Vieš... je to môj 1. blog tak sa snažím ;D :)